Cure cu fructe si Legume pentru ficat


Curele de sucuri proaspete sporesc tonusul organismului, îi asigura vitaminele si ssarurile minerale necesare, aminoacizii esentiali si multe alte elemente nutritive. Sunt adevarate tratamente, care trebuie urmate timp de mai multe saptamâni pentru a le aprecia pe deplin efectele curative.

Cantitatile care trebuie consumate în timpul curei variaza în functie de rezultatul vizat. Astfel, într-o cura de întretinere va fi nevoie doar de o jumatate de pahar sau chiar de un pahar cu suc pe zi, dimineata, pe stomacul gol.

Pentru o actiune eficienta, un pahar cu suc dimineata, pe stomacul gol, si altul dupa-amiaza sunt indispensabile. Puteti adauga un al treilea pahar, cu cinci minute înainte de prânz si un al patrulea, cu cinci minute înainte de cina.
Dar, dupa cum v-ati dat seama, nu exista reguli fixe privind modul de administrare a sucurilor de fructe si legume; fiecare îsi alege cantitatea si tipul de suc în functie de propriul organism.

Cu toate acestea, trebuie retinut ca anumite sucuri mai „tari" (de varza, de morcov, de telina, de lamâie, de ceapa etc.) ar putea sa nu fie tolerate de stomacurile sensibile.

Sucuri De Fructe Si Legume: Precautii Necesare
Atentie la sucurile de fructe acide pastrate în vase metalice galvanizate. în contact cu acidul din fructe, zincul care acopera peretii acestor vase este transformat în saruri de zinc, toxice.

Inghitind aceste saruri, riscati sa va provocati febra si tulburari digestive (greata, voma).
Folositi întotdeauna boluri din faianta sau portelan. Consumati orice suc imediat dupa prepararea lui, pentru ca vitaminele si sarurile minerale sa nu fie supuse nici oxigenarii, nici actiunii caldurii din jur.

Daca preparati retete de frumusete si de sanatate - si aceasta carte va ofera mai multe - faceti-o în vase de sticla, faianta sau portelan. Pulpa si sucul fructelor si legumelor se pot altera sensibil în contact cu metalul.

Director Web - Promovare Site
ClickLink.ro
Director WEB